Evenimente Private

Restaurantul Hotelului President vă oferă servicii complete de calitate pentru organizări de nunți, botezuri, aniversări, petreceri de firmă, conferințe sau oricare alt eveniment special.

  • Capacitate restaurant: 80-150 locuri
  • Capacitate sala disco: 40-100 locuri

Sala de nunți

Dacă ești în căutarea unui meniu de nuntă în Arad, la un restaurant de lux, într-un salon spectaculos, cu mâncare delicioasă, ai găsit locul perfect!
Restaurantul Hotelului President îți oferă aranjamente așa cum îți dorești, cu flori ca în povești si preparate extravagante, pentru ca tu să ai nunta de vis pe care ți-o dorești.

Botez și evenimente private

Restaurantul Hotelului President îți oferă meniuri pentru botez realizate cu multă pricepere de maestrul nostru bucătar.
Nu știi ce să alegi? Vino și o să te ajutăm cu oferte de botez create special pentru tine, cu aranjamente stabilite împreună, cu prăjituri delicioase pentru candy bar, într-o locație perfectă pentru botezul copilului tău.

Sală de conferințe

Restaurantul Hotelului President beneficiază de un salon pentru organizare evenimente corporate.
Salonul oval cu teresa corespunde tuturor cerinţelor pentru organizarea de: conferințe, cursuri de formare profesională şi leadership, sesiuni de training, seminare de vânzări şi training, workshop-uri, recepții, expoziții, conferințe de presă, cursuri de formatori şi multe altele.

Banchet clasa a 12-a

Sfârșitul clasei a-12-a este momentul în care se termină anii de liceu dragi oricărui elev. Dacă vrei o ofertă de banchet în Arad, Restaurantul Hotelului President este ideal pentru organizarea petrecerii perfecte care să facă din banchetul clasei a-12-a un eveniment de neuitat.

Banchet clasa a 8-a

Sfârșitul clasei a-8-a este un moment unic în viață fiecărui elev, de aceea este un eveniment ce trebuie marcat printr-un banchet de neuitat.
Daca ai nevoie de o ofertă de banchet în Arad, Restaurantul Hotelului President este ideal pentru organizarea unei petreceri private demne de sfârșitul clasei a-8-a: mâncare bună, dans și distracție pentru toată lumea.

Call Now Button